Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Frisk kød til alle anledninger

Nyt, større og bedre udvalg

I Netto har vi fået et større og bedre udvalg af kød, fisk og fjerkræ. Er du mest til økologisk, dansk eller dyrevelfærd, går du ikke forgæves – vi gør nemlig en dyd ud af at tilbyde fersk kød til enhver smag og ikke mindst til skarpe Netto-priser. I Netto har vi 100% tilfredshedsgaranti på vores kød, fisk og fjerkræ. Så hvis det ikke lever op til dine forventninger, får du dine penge retur.

100% tilfredshed eller pengene retur - husk kvitteringen

I Netto lever vi af glade og tilfredse kunder, og derfor har vi 100 procent tilfredshedsgaranti på vores kød, fisk og fjerkræ – uanset pris. Hvis kødet ikke lever op til forventningerne, skal du medbringe kødet, emballage og kvittering til den Netto-butik, hvor kødet er købt, og så får du pengene retur. 

Fokus på økologi

Økologi har i mange år været nøglebegreber for os i Netto, og det gælder ikke mindst i kødafdelingen. Gennem vores egen serie ØGO og samarbejdet med Løgismose gør vi det muligt for kunder at handle et stort udvalg af økologisk kød – alt fra saftige koteletter til smagfulde kyllinger.

Dansk og i sæson

Vi støtter det nære, og derfor finder du dansk kød i vores fryse- og kølediske. Med danske leverandører bliver afstanden mellem gård og butik mindre, hvilket betyder kortere transport og et mindre co2-aftryk.
Ønsker du at spise med fokus på sæsonens råvarer, så tilbyder Netto også kød i sæson, som for eksempel lammekølle, vildsvinekølle, svineskank og forskellige fisk.

Kend kødet på hjerterne

Dyrevelfærd har høj prioritet for Netto. Derfor arbejder vi hver dag på at få flere kødvarer, som er certificerede dyrevelfærdsvarer. Lige nu kan du i vores butikker finde adskillige varer, der er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og bærer mærkatet for Bedre Dyrevelfærd. Og der kommer hele tiden flere til.

Hvilket kød tilbyder vi så?

Udvalget af fersk kød er stort og dækker alt fra hakket svinekød, ribbensteg/svinekam, svinemørbrad, lammekød, hakket oksekød, entrecote, oksemørbrad, oksebryst, kylling til mange forskellige former for fisk.

Om du skal have gæster forbi til en økologisk entrecotes, der er nøje udvalgt, eller om du skal lave en stor, dansk frilandskylling til børnene, så har Netto, hvad du skal bruge.

 

Inspireret? Herunder finder du de lækreste opskrifter med kød. God appetit og velbekomme.

Kylling
SE FLERE OPSKRIFTER MED KYLLING
Fisk & skaldyr
Svinekød
SE FLERE OPSKRIFTER MED SVINEKØD
Oksekød