Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Frugt & Grønt

Frisk frugt og grønt - 7 dage om ugen

Der er ingenting, vi prioriterer højere i Netto end frugt og grønt. Det er grunden til, at vi altid tilbyder et stort udvalgt af både frisk frugt og grøntsager til en pris, hvor alle kan være med. Det kan vi, fordi alle vores butikker hver dag får leveret helt friske varer. 

Uanset om det skal være økologisk, sæsonbestemt eller dansk, finder du det i vores butikker.

Altid økologi

I mange år har vi sagt, at alle skal have råd til økologi – det gælder ikke mindst i frugt og grønt-afdelingen. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre vores udvalg af økologiske frugter og grøntsager større og ikke mindst bedre.

For frugt og grønt er vigtigt for os i Netto, og vi vil forsætte med at fokusere på de økologiske varer. Det gør vi blandt andet med vores økofestivaler, vores eget økologiske mærke ØGO og vores ugentlige tilbud i Netto-avisen, der skal gøre det nemt for dig at finde de økologiske varer, som er i sæson og ovenikøbet til en god pris.

Frugt og grønt i sæson

Hver måned gemmer på mange nye smagsoplevelser. Vi ønsker at give dig det bedste af hver årstids sæsonvarer, og derfor har vi løbende nye sæsontemaer i både butikkerne og i vores Netto-avis.

Vi vil nemlig gerne have, at du har mulighed for at prøve de varer, der er bedst i præcis den sæson, vi befinder os i. Det er både bedre for miljøet og for smagen.

Vi justerer derfor hele tiden vores udvalg, så du altid kan få frugt og grønt, når det er på sit højeste. På den måde håber vi, at du får lejlighed til både at prøve noget nyt, men også tage noget af det med hjem, som altid hitter.

Sundt og nemt

I en travl hverdag kan det nogle gange føles som om, der ikke er nok timer i døgnet til både at sørge for job, familie og en sund aftensmad – og det forstår vi godt.

Derfor bestræber vi os på at have et udvalg, der gør det nemt for dig at tage de sunde og hurtige løsninger. Vi er nemlig helt med på, at det at hakke gulerødder med børn i nærheden kan tage lang tid, ligesom det nogle gange er lettest at få sine grøntsager gennem en smoothie.

Hvilket frugt og grønt tilbyder vi?

Vores udvalg af frugt og grønt spænder vidt – lige fra æble, blomkål og fersken til kiwi, appelsin og avocado.

Med vores sortiment forsøger vi at give dig så mange muligheder som muligt. Både hvis du gerne vil prøve noget nyt – som granatæble i salaten eller grapefrugt til desserten – men også hvis du bare skal have fat i en pose nye kartofler til stegen.

BEDST PÅ FRUGT OG GRØNT

Vi er stolte af, at Netto i Hornbæk har vundet Frugt- og grøntprisen 2019 for discountkæder. Det er nemlig beviset på, at danskerne har taget vores nye butikskoncept til sig.

Danske Avlere
Mød vores danske avlere
Økologisk frugt og grønt

Netto var en af de første dagligvarekæder, der for alvor fik de økologiske varer ud til danskerne – og vores udvalg vokser stadig.

Læs om økologi her