Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Baby

DET BEDSTE TIL DE MINDSTE

Hello Sensitive - Nettos egen serie af bleer og plejeprodukter

Intet er for godt, når det gælder de mindste. Derfor går vi heller ikke på kompromis, når vi udvikler produkter til Hello Sensitive– Nettos egen serie af bleer og plejeprodukter til de mindste, som både er astma-, allergi- og svanemærkede.

Vi har i Netto et meget stor fokus på det naturlige inden for babypleje. Vi har specielt udviklet produkter til din baby, som du finder i babykategorien i din Netto.
Fast på hylden finder du bl.a. vores Hello Sensitive bleer, som er ekstra bløde, åndbare og skånsomme mod huden. Vores Hello Sensitive babyplejeprodukter som er milde og plejende produkter uden parfume til sart, rød og følsom babyhud samt vores Hello Sensitive sutter som selvfølgelig er BPA frie. Du kan læse meget mere om vores Hello Sensitive produkter nedenfor.

 

Grød og smoothies - en god start på livet

Vi tilbyder en bred variation af modermælkserstatning, grød og smoothies. Fast på hylden finder du bl.a. vores egen serie af ØGO smoothies med æble/banan, æble/pære eller æble/blåbær. Serien fra ØGO er baseret på økologiske råvarer og udviklet til at møde dit barns næringsbehov og har en mild og naturlig smag, der passer perfekt til de mindste - i praktiske poser - gode når I er på farten, eller når dit barn skal have nemt mellemmåltid.

 

Find inspiration og opskrifter til baby længere nede. Flere af opskrifterne er leveret af Baby&Me.

Hello Sensitive

Hello Sensitive BLEER

Hello Sensitive  bleer er ekstra bløde, åndbare og skånsomme mod huden. Den justerbar lukning, fleksible lækage barriere og brede tap sikrer, at bleen sidder godt og giver barnet en god bevægelsesfrihed. Hello Sensitive bleer er både astma-allergi og svanemærkede.

Hello Sensitive BABYPLEJE PRODUKTER

Baby olie: Mild og skånsom babyolie uden parfume til anvendelse i badekaret eller som massageolie. Astma-Allergi og Svanemærket.

Zinksalve: Mild og plejende zinksalve uden parfume til sart, rød og følsom babyhud. Astma-Allergi og Svanemærket.

Hello Sensitive VATPINDE

Hello Sensitive baby vatpinde kan bruges i den daglige pleje af spædbørn. Anvendes f.eks. til rensning af navle, næse og det ydre øre. 100% økologisk bomuld – bleget uden brug af klor. Papirpinde.

Hello Sensitive BABY PADS

Hello Sensitive baby pads er lavet af 100% økologisk bomuld. Bleget uden brug af klor. Indeholder ikke optisk hvidt eller farve. Astma-Allergi og Svanemærket. Baby pads er nænsom og blød for huden.

Hello Sensitive VÅDSERVIETTER

Hello Sensitive er kraftige gode, tykke og bløde servietter. Vådservietterne er med låg, der sikre mod udtørring. Vådservietterne indeholder ikke parfume eller parabener. Hello Sensitive vådservietterne er både astma-allergi og svanemærkede.

Hello Sensitive SKUMVASKEKLUDE

Hello Sensitive skumvaskeklude er både tykke og bløde og velegnet til baby- og personlig pleje. De kan anvendes fugtige – uden brug af sæbe (godt alternativ til vådservietter). De indeholder hverken blegemidler, farvestoffer eller parfume. Hello Sensitive skumvaskeklude er svanemærkede og Oekotex 100, klasse 1 godkendte. Skumvaskekluddene er produceret i Danmark.

Hello Sensitive AMMEINDLÆG

Hello Sensitive ammeindlæg er med blød overflade og god sugeevne. Holder huden tør og hjælper til at undgå sår og revner i forbindelse med amning. Bør skiftes jævnligt af hensyn til dig og din baby.

TIBELLY SUTTER

Kvalitets 2 pak sutter i søde designs med blød symmetrisk silikone sut og godt luftindtag. Skjoldet på sutten er polypropylene og sikre et godt luftindtag samtidig med at det er nemt for barnet at holde sutten i munden. Sutten har selvlysende effekt der gør den nem at finde i mørke. Sutten er BPA fri og produceret grundigt i henhold til EN 1400 for dit barns sikkerhed.

TIBELLY – RUND SUT

Denne Tibelly sut er fremstillet af førsteklases polypropylen. Alle materialer er bisphenol-A frie (BPA-frie). Opfylder alle krav til Europæisk standard EN1400.
Sutterne kan bruges fra fødsel og hele suttetiden igennem. Af hygiejniske og sikkerhedsmæssige grunde anbefales det at udskifte sutten efter 1-2 måneders brug.

Tips til babys hud:

  • Barnets hud er kun halvt så tyk som din, og er derfor mere følsom.
  • Brug derfor altid skånsomme plejeprodukter.
  • Dup evt. med en tør og blød klud i de udsatte hudfolder ved halsen, under hagen, bag ørerne, under armene og i lysken.
  • Hold huden tør og sørg for, at der kommer luft til.
  • Rød hud kan bl.a. skyldes parfume i vaskemidlet eller en reaktion på mad du har spist og givet videre gennem modermælken.
  • Kontakt din sundhedsplejerske, hvis du er i tvivl.