Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Smagen af frihed

Hjerterne på rette sted

Gennem flere år har Løgismose beriget vores kunder med økologisk mælk, der bærer mærket "Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse". Nu er Løgismose mælk også mærket med det statslige dyrevelfærdsmærke, ”Bedre Dyrevelfærd”, og naturligvis med de maksimale 3 statslige hjerter for bedre dyrevelfærd, og kommer i en ny emballage! Begge mærkninger sikrer langt højere krav end den nuværende minimumslovgivning, med fokus på græsning, bedre plads og velvære i stalden.

Når dyr lever et godt liv, bliver de produkter, som vi får fra dem, helt naturligt også gode. Det handler om at give dyrene så naturligt og godt et liv som muligt både for dyrenes skyld og for din skyld. For uanset om det er en kylling eller malkekvæg som i sommerhalvåret kommer på græs, så giver dyrevelfærd en god smag i munden.

Flere af vores Løgismose-varer, især blandt mejeri er mærket med ”Smagen af frihed”.

Det betyder, at de er produceret med respekt for dyrene og naturen – i samarbejde med landmænd, der lader dyrene få plads, masser af frisk luft og en varieret naturlig kost.

Og den frihed kan man smage!

Alle produkterne i Løgismoses økologiske mejeriserie under ”Smagen af frihed”, bestående af alt fra mælk til fløde, smør, yoghurt, ost, tykmælk og kærnemælk er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse fordi de opfylder kravene til god dyrevelfærd; tyrekalvene må ikke aflives umiddelbart efter fødslen, køerne skal have mere plads i stalden og god plads ved foderbordet, koen og kalven skal være sammen mindst 24 timer efter kælvning samt naturligvis at køerne skal på græs om sommeren.

I den økologiske mælk er der lagt vægt på at frembringe den absolut bedste smag. Dette sikres bl.a. ved at 30% af mælken er fra økologiske jerseykvæg. 

Det betyder alt sammen, at du ikke kun kan nyde din mad og drikke med god samvittighed, men at du også får en ekstra god smagsoplevelse ud af det.

Nyd ostene på morgenbordet, til tapasanretningen eller som en oplagt del af årets påske- og julefrokoster.
Løgismose oste
DYREVELFÆRD ER DET HELE VÆRD