Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose vin

Løgismose Økologisk Vin og Løgismose Bag-in-box er skabt i samarbejde med Løgismoses sydfranske troldmand Michel Gassier. 

Michel Gassier har fra sit domicil udenfor Costières de Nîmes i Sydfrankrig så mange fremragende tråde at trække i, at han år ud og år ind kan levere en ensartet høj kvalitet, som vi endog meget gerne lægger navn til.

VINENS OPRINDELSE

Vin de France er Frankrigs bredeste vinkategori og har grundlæggende det krav, at vinene skal være lavet på druer dyrket i Frankrig.

Det kan både være simple dagligvine fra marker, der ligger udenfor appellationerne, men inkluderer også ambitiøse vine lavet udenfor de gældende regler i et givent område.

Det kan feks være andre druesorter eller fremstillingsteknikker i forhold til appellationreglerne, og producenten kan så vælge at bruge kategorien "Vin de France" og dermed have friere tøjler og færre regler at overholde.

DIN GUIDE TIL ALT OM VIN

Hvilken serveringstemperatur skal rødvin have? Hvad er dekantering? og hvordan smager du på vin? Det kan du få svaret på her, og meget mere når Chefsommelier Thilde Maarbjerg fra Løgismose giver dig nyttige tips og viden om vin.