Løgismoses kokke har udviklet en økologisk plantepostej rørt med svampe, soltørrede tomater og bønner, og helt uden tilsætningsstoffer.
Postejen har en cremet konsistens og en velafbalanceret smag fra grøntsagerne og er fremstillet i Danmark.
Løgismose Plantepostej er oplagt når du ønsker et sundt og vegansk alternativ til madpakken, sommerfrokosten eller tapasbordet.
"Som altid er udgangspunktet den gode smag og det gode håndværk.
Vi ønsker ikke at det skal være et kompromis at spise mere grønt hver dag og førsteklasses økologiske råvarer er udgangspunktet i vores nye plantepostej." - Produktchef, Kasper Helmer
Løgismoses kokke giver dig her opskrifterne til et par lækre anretninger med postejen.
Løgismose plantepostej, syltede agurker, løgskaller og persillemayonnaise.
Ingredienser:
1 lille rødløg
2 æggeblommer
1 tsk. sennep
Vineddike af god kvalitet
Ca. 2 dl smagsneutral olie, f.eks. vindruekerneolie
1 lille bundt persille
Brøndkarse
Groft rugbrød
Løgismose syltede drueagurker
Løgismose plantepostej
Sådan gør du:
Rødløg: Skræl rødløget og skær det i både. Vend det i en smule eddike og salt, og lad det trække i minimum 1 time.
Mayonnaise: Blend æggeblommer, lidt eddike og salt ved lave omdrejninger i en blender, sammen med persillen til du får en ensartet konsistens. Tilsæt undervejes olie i en tynd stråle og lidt ad gangen. Når mayonnaisen begynder at tykne, smag der til med salt og peber.
Byg smørrebrødet op med 2-3 skiver plantepostej på rugbrødet, finthakkede drueagurker i midten, små ”dutter” af persillemayonnaise og pynt af med syltede løgskaller og brøndkarse.
Nyd smørrebrødet med Løgismose plantepostej med en kold øl.
Løgismose plantepostej med grillede grøntsager, pesto og sprødt.
Ingredienser:
Årstidens grøntsager; f.eks. squash, aubergine og fennikel
Skal fra 1 økologisk citron
Saft fra ½ citron
Krydderurter, f.eks. rosmarin og salvie
Olivenolie af god kvalitet
Løgismose Plantepostej
Løgismose pesto, f.eks. Pesto Rosso
Et udvalg af sprødt, f.eks. grissini, små toasts eller knækbrød
Sådan gør du:
Grillede grøntsager: Skær grøntsagerne i passende stykker og grill dem på en grillpande. Kom grøntsagerne i en skål med store stykker af citronskal, citronsaft, olivenolie og krydderurter. Smag til med salt og lad det hele trække under låg i minimum 1 time.
Server Løgismose plantepostej med de grillede grøntsager, en god pesto og sprødt næste gang du får gode venner forbi til en hyggelig aften.