Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Jul med Løgismose

JULELÆKKERIER TIL PRISER, DER ER LIGE TIL AT SPISE

Julen står for døren, og traditionen tro kan du finde et bredt udvalg af lækkerier fra Løgismose på Nettos hylder. Alle er udviklet af Løgismoses kokke og fremstillet med fokus på godt håndværk og den gode smag. I Netto får du dem til priser, der er lige til at spise.

Find flere spændende Løgismose varer på hylderne og få masser af inspiration til julen med Løgismose her.

LØGISMOSE GLØGG

Gløgg har været en juletradition siden slutningen af det 19. århundrede og blev oprindeligt og meget sigende kaldet 'glødet vin', som man servede ved markederne i den kolde tid. Løgismose har i år udviklet 3 forskellige gløgg – både med og uden alkohol. Tilsæt Løgismose gløgg-mix for ekstra sødme og knas.

Hvid gløgg er frisk og krydret. Den er lavet på hvidvin, æblemost, ekstrakt af hyldeblomst og tilsmagt med julekrydderier, ingefær og citrongræs. Nyd den med Løgismose gløgg-mix og gerne lidt friske æbletern.

Æblegløgg er alkoholfri og lavet på koldpressede danske æbler og tilsmagt med julens varme krydderier. Æblegløgg stammer fra Alsace, hvor man traditionen tro tilsætter en lille skarp til de voksne.

LØGISMOSE ÅRGANGSGLØGG

Løgismose Årgangsgløgg er lavet af fyldig rødvin og sød portvin, som smages til med fadlagret gløgg-essens.

Essensen består af ren sprit, appelsiner, svesker og et væld af varme krydderier, der har trukket smag længe inden, at den nogle måneder før jul bliver hældt på træfade og derefter på flaske.

Løgismose kalder den Årgangsgløgg, fordi en del af gløgg-essensen gemmes og spædes op hvert år. Det betyder, at essensen udvikler sig og ændrer karakteren i den færdige gløgg fra år til år. Det giver dig smagen af dette års jul.

KIRSEBÆRSAUCE

Klassisk kirsebærsauce eller Amarena-kirsebær – kender du forskellen?
Løgismose Amarena-kirsebær er dyb, sød og krydret og har en enestående smag af mandler. Den aromatiske kirsebærsort Amarena dyrkes i det centrale Italien og syltes i sukkerlage smagt til med kanel og citron.

Løgismose klassisk kirsebærsauce er derimod lavet af danske kirsebær og smagt til med vanilje, kanel og en anelse lakrids. Den er mindre flydende end Amarena-kirsebær og har mere syre i smagen. Find din favorit i Netto.

LØGISMOSE JULEKAFFE & jule-te

Løgismose Julekaffe er en slow roastet kaffe. Gennem den langsomme og længere ristning på energivenlig ristemaskine, sikres optimal smagsudvikling af kaffebønnen. Løgismose Julekaffe har noter af chokolade og tørret frugt og kan nydes med og uden mælk.

Løgismose jule-te er baseret på hvid te fra teplanten Camelia Sinensis, hvor de øverste blade og knopper plukkes og fermenteres let, inden de tørres. De sarte, lysegrønne blade er smagt til med appelsin, æble, kanel og vanilje, som tilsammen giver teen en let krydret og harmonisk smag. Nyd Løgismose hvid julete med en smørbagt vaniljekrans.

OPSKRIFTEN PÅ EN VELLYKKET JULEMIDDAG

I Netto finder du et bredt udvalg af juleprodukter fra Løgismose. Alle er udviklet af Løgismoses kokke og tilberedt med kompromisløse krav til smag,  oldning og håndværk. Det er din garanti for en vellykket julemiddag fuld af god smag.

FÅ SKØNNE JULEOPSKRIFTER FRA LØGISMOSE