Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Løgismose

Smag, holdning og håndværk

Siden 2009 har Løgismose og Netto været på den samme mission: Madoplevelser, der er til at betale.
For vi synes ikke, kvalitet kun skal handle om kaviar og champagne, men om at stille kompromisløse krav til det, vi spiser hver dag.

Det er derfor, Løgismoses mælk smager af lidt mere. Det er derfor, kaffebønnerne er hentet i Brasilien, men ristet efter Løgismoses anvisninger. Og det er derfor, vores gourmetkylling er opvokset fritgående i nåleskove for foden af Pyrenæerne.

Produkter fra Løgismose er produceret med stolthed. Og det kan smages.

STORT UDVALG. SÆRLIGT UDVALGT

Hver eneste Netto-butik har mere end 80 Løgismose-varer på hylderne, og hver eneste af dem er noget helt særligt. Vi arbejder hele tiden på at udvide udvalget, så endnu mere af Løgismoses gode smag og kompromisløse kvalitet bliver tilgængeligt for hele Danmark.

GODT HÅNDVÆRK

Godt håndværk er fundamentet for den gode smag. Det gælder først og fremmest om at vælge de bedste råvarer og aldrig gå på kompromis med  produktionen. Til gengæld er resultatet hele indsatsen værd.

UDVALGT MED OMHU

Når du vælger et Løgismose produkt, kan du være sikker på, at produktet er i orden og udvalgt med omhu. Kravene til leverandører er tårnhøje og holdningen er, at hver enkelt Løgismose produkt skal være bedst inden for kategorien.

Et godt kyllingeliv

Når du vælger Løgismose kyllingen i Netto, så vælger du en kylling, der er opvokset under vilkår blåstemplet af Dyrenes Beskyttelse. Dyrenes Beskyttelse anbefaler derfor Løgismose kyllingen til dig som forbruger.

Løgismose kyllingen vokser naturligt, langsomt og lever i fuld frihed. Ikke bare på friland eller som fritgående, men i fuld frihed, hvilket betyder at dyrene lever på ubegrænset plads udenfor med sand, græs og skovbevoksning fra solopgang til solnedgang.

Læs mere om Løgismose kyllingen
LØGISMOSE VIN

Løgismose bag-in-box er en let drikkelig vin med den franske sans for balance og friskhed, en vin der fremmer lysten til et glas mere, en vin man aldrig bliver træt af at drikke.

Chefsommelier Thilde Maarbjerg fra Løgismose giver nyttige tips og viden om vin.

LÆS MERE OM LØGISMOSE VIN
Smagen af frihed

Flere af vores Løgismose-varer, især blandt mejeri og fersk kød, er mærket med "Smagen af frihed". Det betyder, at de er produceret med respekt for dyrene og naturen – i samarbejde med landmænd, der lader dyrene få plads, masser af frisk luft og en varieret naturlig kost. Og den frihed kan man smage!

Læs mere om Smagen af frihed