Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

SPIR

Kan man gøre vejen til at spise grønnere lidt kortere?

Der er ting, der giver en god smag i munden, allerede inden de er serveret. Det er dem, der gør noget godt for miljøet, for dyrene og for en selv. Men der har været for få valgmuligheder og for få opskrifter for dem, der vil spise mere grønt. Inspirationen og produkterne har manglet.

Men verden drejer i den rigtige retning. For med SPIR bliver det nemmere at gøre alle dine måltider grønne. Uanset om du vælger at spise mere grønt for miljøets, for dyrenes, for smagens eller velværets skyld – så behøver det hverken være svært eller dyrt. Så kan du vælge en kødfri dag eller kødfrit hver dag. Vi blander os ikke i, hvor ofte eller hvorfor du vælger de plantebaserede alternativer. Vi sørger bare for, at der altid er masser af muligheder for at spise plantebaseret i en Netto-butik nær dig - i en kvalitet og til en pris, der giver appetit på mere. SPIR er serien af produkter, der gør det nemt at vælge plantebaserede alternativer til det, du normalt spiser – til Netto-pris.

Netto vinder årets plantebaserede discountsupermarked

Det er 3. år i streg, at vi vinder prisen, som er uddelt af Dansk Vegetarisk Forening. Danske supermarked er blevet er blevet teste på 111 parametre inden for plantebaseret mad. Konklusionen er, at Netto er både det bedste og billigste discountsupermarked, når det gælder plantebaseret mad. Og det er vi selvfølgelig stolte af. 

Der kan være mange årsager til at vælge plantebaseret, og i Netto blander vi os ikke i, om du vælger grønt for sundheden, for miljøet, dyrevelfærden eller en god blanding af det hele. Men vi vil gerne hjælpe med at gøre det både lettere og mere tilgængeligt, og derfor har vi med vores egen serie SPIR et stort fokus på det plantebaserede alternativ i alle vores 530 butikker. For det skal være nemt at spise grønt - til en gul pris. 

SPIR OPSKRIFTER

Mere end halvdelen af danskerne har et ønske om at reducere forbruget af animalske fødevarer. En af de største barrierer er manglende inSPIRation. Derfor har vi samlet en række plantebaseret opskrifter herunder, som du kan gå på opdagelse i.

Netto var en af de første dagligvarekæder, der for alvor gjorde økologi tilgængeligt for danskerne… med SPIR gør Netto nu også det plantebaserede alternativ tilgængeligt for den brede danske befolkning.

Hvor plantebaserede produkter tidligere var for de få, har kødfrie dage og ønsket om at reducere forbruget af animalske fødevarer, vundet indpas hos danskerne – et ønske der i høj grad er drevet af øget fokus på sundhed, miljø og dyrevelfærd.

Med SPIR gør Netto det nu lettere for danskerne at spise planter. SPIR er et plantebaseret alternativ til almindelige fødevarer, og serien indeholder hverdagsfavoritter som pizza, is, pålæg, paté, smørepålæg, plantedrikke, falafel, tofu og plantealternativer til yoghurt, smøreost, revet ost og ost i skiver.

I SPIR serien finder du i første omgang 19 plantebaserede produkter til lave Netto-priser. Hold øje med SPIR næste gang du handler - og glæd dig, for serien vil SPIRe yderligere.