Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

ØGO

Alle skal ha' råd til økologi

Hos Netto mener vi, at alle skal have råd til at købe økologi.

Som Danmarks største leverandør af økologiske varer, går vi nu skridtet videre og introducerer vores helt egen serie med økologiske varer til gode priser. Vi kalder den ØGO’ – økologi til en go’ pris.

DET BEHØVER IKKE VÆRE DYRT AT SPISE ØGOLOGISK

Vi mener ikke, at prisen skal være en undskyldning for ikke at spise sundt. Derfor har vi faste lave priser på økologi hele året.

I ØGO’ serien finder du stort udvalg af økologiske varer til alle dagens måltider. Fra æg fra fritgående høns og en god, velsmagende agurk til stenkværnsmalet mel og en saftig kotelet til gode priser. Serien omfatter indtil videre 182 varer, men der kommer flere til hele tiden.

Foretrækker du varer, der er go’ ved dyrene, go’ ved miljøet og go’ ved pengepungen, så kig efter ØGO’ produkterne, når du handler. Du finder dem kun i Netto.

ØGO opskrifter

Økologi

Netto var en af de første dagligvarekæder, der for alvor fik de økologiske varer ud til danskerne – og vores udvalg vokser stadig. Vi har altid mere end 380 økologiske produkter på hylderne og i kølemontrerne, og vi er stolte af at være den dagligvarekæde, der sælger absolut flest økologiske varer til danskerne hvert år.

Læs mere om økologi her