Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Velkommen til Nord Home Living

Nord Home Living er skabt med rødder i skandinavisk design, kærlighed til et lyst og naturligt udtryk og med et strejf af nordisk hygge til køkkenet, badeværelset eller stuen. Alle produkter er i kvaliteter, der er designet til at blive brugt hver dag til Netto-priser. 

Forkæl dig selv og din bolig med endnu flere lækre produkter fra Nord. Lige nu har vi skønne nye produkter til den helt rigtige spa-oplevelse hjemme hos dig selv. 

Forkæl dig selv i badet. Nord body wash, shampoo og body oil er økologisk certificeret og med dufte fra naturlige essentielle olier.

Lækre bløde håndklæder af 100% økologisk bomuld. Fås i 2 størrelser 50 x 100 cm. og 70 x 140 cm og flere farver.

Ansigtsrulle af rosakvarts sten er effektiv til ansigtsmassage. Øger blodcirkulationen samt reducerer hævede områder. Rullen fremmer vævdræning så du opnår en smukkere hud.

Skab en afslappende stemning på badeværelset med soyaduftlys og duftolie fra Nord.

Økologisk certificeret lotion med fugtgivende sheabutter, aloe vera, og duft fra naturlige essentielle olier. Både lotion og håndgel er i flasker, som er af 100% genbrugsplast.

Fugtgivende body scrub med duft fra naturlige essentielle olier. Krukken er af 100% genbrugsplast og låget er af 100% genanvendelig plast.

Nord badebørste er med håndtag i 100% bøgetræ og børste i 100% sisal.

Sælges så længe lager haves. Nogle butikker fører ikke alle varer.