Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Priskrig

Få de 100 dagligvarer, du køber mest af, billigst hos os.

Hvis en konkurrent sænker normalprisen* – sænker vi den yderligere.

Kig efter Priskrigsskiltene på hylderne.

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det kan nu ses i  Priskrig, hvor 10 populære julevarer rykker ind i kurven bl.a. juleskum, pebernødder, karrysild og kirsebærsovs.

Se listen med varer her

 

FAQ Priskrig

Priserne på dagligvarer er for høje, og de skal ned. Nu. Så klart er budskabet fra Salling Group, som deler kundernes bekymring om de høje dagligvarepriser, der presser danskernes husholdningsbudgetter. Med Priskrig sender Bilka, føtex og Netto et klart signal til kunderne om, at vi gør vores for at tilbyde lavere normalpriser ved at garantere markedets laveste normalpriser på 100 udvalgte dagligvarer sammenlignet med fire af landets andre dagligvarekæder. Samtidig appelleres der også direkte til leverandørerne, som skal bidrage til at gøre en forskel for kunderne med lavere priser.

Hver uge tjekkes de udvalgte konkurrenters normalpriser på identiske eller sammenlignelige varer, der opfylder samme behov hos kunderne ud fra bl.a. sammensætning, kvalitet, mængde og indhold hos konkurrenterne for at sikre, at normalprisen i Bilka, føtex og Netto er lavest – er den ikke det, rettes den ned hurtigst muligt og senest inden for 4 dage.

Opdatering 10. november
Nu nærmer julen sig, og derfor er det helt oplagt at tilføje et godt udvalg af julevarer, som i løbet af de næste uger og måneder kommer til at fylde mere og mere i kundernes indkøbskurv. Konkret tilføjes ti julevarer til Priskrig, bl.a. juleskum, karrysild, pebernødder og flormelis. På samme tid fjernes ti varer, bl.a. pesto, jægerpølse og hakkede tomater. Fælles for de varer, som udmeldes, er, at de hører til blandt dem, hvor prisen er presset langt ned og er landet på et godt og fornuftigt niveau.

Opdateringen sker per 10. november på tværs af Bilka, føtex og Netto.

Hvorfor ændrer I i kurvens indhold?
Julen nærmer sig, og derfor er det helt oplagt, at vi får gjort listens indhold i Priskrig endnu mere aktuelt. Allerede nu har rigtig mange taget hul på de indledende juleindkøb, og det skal og vil vi naturligvis imødekomme.

Er det blevet for dyrt for jer?
Samlet set er vi lykkedes med at sænke prisen på varerne i Priskrig med godt 16 % procent – nogle varer markant mere end det og andre lidt mindre. Dvs. at varerne i Priskrig samlet set er faldet med 300 kroner siden start. Det var vores mål, og nu er rigtig mange af priserne landet på et fornuftigt niveau og bliver der forhåbentlig.


Hæver I så priserne med det samme på de varer, som udgår?
Vi har ingen planer om at hæve priserne igen på de varer, som ikke længere er omfattet af Priskrig. Priserne kan forhåbentlig forblive i det leje, så vi og den øvrige branche kan sikre kunderne de bedst mulige priser.

Hvilke varer tilføjes?
Du kan finde den samlede oversigt for de varer, som indgår i Priskrig, hvor de nye varer også fremgår, her: LINK TIL LISTE

Bliver de traditionelle juletilbud så dårligere?
På ingen måde. Du kan godt glæde dig til stærke juletilbud i både føtex, Bilka og Netto, som snart begynder at rulle, des tættere vi kommer på julen.

Hvordan har I udvalgt varerne? 
Vi har udvalgt 100 vidt forskellige, almindelige dagligvarer, som kunderne på tværs af Bilka, føtex og Netto ofte køber. Prisen er ikke fastsat på baggrund af en lavere indkøbspris, som gør det lettere for os at sænke prisen – vi investerer selv i de lavere normalpriser for at give kunderne en garanti for, at de kan finde et bredt ud af populære dagligvarer til markedets laveste normalpriser.

Hvordan sikrer I, at I er billigst?
Vi sammenligner priser én gang om ugen, hver tirsdag, med Rema1000, Lidl, SuperBrugsen og Coop365s normalpriser. Vi tjekker på identiske og direkte sammenlignelige varer. Det betyder, at vi sammenligner med normalpriser på identiske (de samme brands) eller sammenlignelige varer (private labels /egne brands), når de sammenlignelige varer opfylder samme behov hos kunderne ud fra bl.a. sammensætning, kvalitet, mængde og indhold hos konkurrenterne.

Opdager vi, at de nævnte konkurrenter har sænket normalprisen på en eller flere sammenlignelige varer, som er nævnt på listen over de 100 varer, så sænker vi vores normalpris yderligere. Derudover giver vi vores kunder en prisgaranti, som indebærer, at hvis man imod forventning finder en af de 100 varer til en billigere normalpris hos én af de nævnte konkurrenter, så udbetaler vi differencen mod forevisning af dokumentation. Denne garanti gælder både før et køb og op til 14 dage efter et køb.

Hvor lang tid gælder Priskrig?
Det har vi ikke foreløbigt nogen slutdato på. Det vil afhænge af flere ting, herunder navnlig hvordan vores kunder tager imod konceptet.

Jeg har fundet en sammenlignelig vare billigere hos en konkurrent – hvad gør jeg?
Er prisen ikke rettet ned i Bilka, føtex og Netto, kan du ved dokumentation få differencen retur helt op til 14 dage efter købet. Vi udbetaler differencen mod forevisning af dokumentation. Denne garanti gælder både før et køb og op til 14 dage efter et køb. Henvend dig i butikken og få udbetalt differencen.