Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Torsdag åbner de første nye Netto-butikker

19. juli 2017

Torsdag åbner de første nye Netto-butikker

I de kommende uger og måneder vil Netto åbne mere end 40 butikker efter overtagelse af KIWI-lejemål. Alle de nye butikker vil have helt ny indretning, som er blevet testet i en række testbutikker med stor succes

Torsdag slår Netto dørene op i Odense, Odder og Ullerslev, hvor Netto åbner de tre første, nye butikker efter overtagelsen af 81 KIWI-lejemål. Alt i alt vil Netto åbne mere end 40 nye butikker gennem de kommende uger og måneder, og torsdagens tre butiksåbninger markerer begyndelsen:

– Vi kommer til at åbne alle vores butikker i rekordtempo, og efter torsdagens åbning af vores tre nye butikker vil vi have tre-fire butiksåbninger ugentlig. Vi er stolte over tempoet, og vi ser utrolig meget frem til at åbne alle vores nye butikker over hele landet, fortæller Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto.

Nye, atypisk indretning

I Odense, Odder og Ullerslev – og alle de øvrige, nye Netto’er – bliver det nogle lidt anderledes Netto’er, kunderne kommer til at møde. Alle de nye butikker vil nemlig have en ny indretning, som adskiller sig fra en typisk Netto-butik på flere områder.

Således vil de nye butikker have større frugt- og grøntafdelinger, en særlig og større sektion med convenience-varer og ikke mindst et helt nyt inventar samt nye farver på inventar og væg, hvor den gule farve vil fylde mindr.

– Det bliver et forstærket Netto-koncept, man kommer til at møde. Vi har et klart ønske om at skabe spændende discountbutikker, og vi skal hele tiden udvikle vores butikker, så det passer til tiden og imødekommer kundernes behov. Vores nye butikker bliver meget indbydende, og vi giver med de nye butikker hverdagen lidt ekstra for forbrugere i alle egne af Danmark, uddyber Brian Seemann Broe.

Den nye indretning har hidtil kun været testet i et mindre antal Netto-butikker i Sverige og Tyskland samt i fem Netto-butikker i Danmark. Alle med meget positive tilbagemeldinger fra kunderne.


FAKTA: Netto overtager KIWI-lejemål

Tidligere på sommeren indgik de to dagligvarekoncerner Dagrofa og Dansk Supermarked Group en aftale, der betød, at Dansk Supermarked Group overtog 81 tidligere Kiwi-lejekontrakter. Godt halvdelen planlægges omdannet til Netto-butikker, og alt i alt er der nu sat adresse på 32 kommende Netto-butikker.

En række af lejemålene bliver derudover efter planen konverteret til den fremadstormende convenience-kæde føtex food, mens de øvrige lejemål forventes afsat i markedet til øvrige aktører indenfor dagligvarer eller til andre erhvervsdrivende.