Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

StilleNetto – en helt ny indkøbsoplevelse

1. april 2017

StilleNetto – en helt ny indkøbsoplevelse

APRILSNAR. I løbet af 2017 åbner Netto 11 nye såkaldte StilleNetto-butikker, hvor kunderne kan få en tiltrængt pause fra hverdagens stress og jag. De nye Netto-butikker er indrettet som en slags støjfri zoner, hvor man slipper for larmende indkøbsvogne og højlydt mobilsnak.

Ved første øjekast ligner StilleNetto en ganske almindelig Netto – den er bare helt stille. De høje bip-lyde fra stregkodescanneren er afløst af et dæmpet lyssignal, og når der ringes efter mere personale, er det ikke med en insisterende klokke. I stedet modtager medarbejderne et diskret prik på håndleddet via et nyudviklet digitalt medarbejderarmbånd.

Med de nye støjfri butikker følger Netto en helt ny trend, som man ser overalt i den vestlige verden, nemlig ønsket om at kunne tage en pause fra hverdagens stress og jag.

- Netto skal have de varer på hylderne, som vores kunder efterspørger, og vi kan se, at der er et stigende behov for stilhed og fordybelse, siger Brian Seemann Broe, landedirektør for Netto i Danmark. Han lægger dog ikke skjul på, at formålet med StilleNetto også er at tiltrække endnu flere kunder til Nettos butikker.

I StilleNetto sikrer specialfremstillede indkøbskurve og -vogne i bløde materialer og støjdæmpede glasdøre i mælkekøleren, at kunderne kan handle i fred og ro. Til gengæld er det slut med at ringe hjem, når man har glemt indkøbssedlen. I alle de nye butikker er mobilsignalet nemlig blokeret, så man undgår irriterende ringetoner og højlydte samtaler, forklarer Brian Seemann Broe.

- De fleste af os har en travl arbejdsdag med masser af indtryk, og så skal man også lige nå at købe ind på vejen hjem. Vores vision er at tilbyde en oase af stilhed, hvor man kommer ned i tempo og kan samle tankerne, samtidig med at man får klaret sine indkøb. Til det formål er en mobilfri zone et af de absolut mest effektive redskaber, fastslår Brian Seemann Broe og oplyser, at alle butikker bliver udstyret med fastnettelefoner, der kan benyttes i nødstilfælde.

StilleNetto er også godt nyt for Nettos medarbejdere. Når butikkerne er på plads, er det planen at indføre en turnusordning, hvor alle medarbejdere med mellemrum får tilbud om at arbejde nogle dage i de stille omgivelser.

- Netto var de første på markedet til at tilbyde mærkevarer til lave priser. I dag er stilhed blevet en luksusvare, som vi er stolte af at kunne tilbyde både kunder og medarbejdere – oven i købet helt gratis, siger Brian Seemann Broe.

Den første StilleNetto åbner i København til august. I løbet af efteråret omdanner Netto yderligere 10 butikker rundt om i landet til StilleNetto.

KONTAKTINFORMATION

Brian Seemann Broe, landedirektør i Netto - via Group Communication på 87 78 50 02

Downloads