Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Netto åbner fremtidens discountbutik på Apotekergade 4, Nr. Alslev

20. januar 2020

Netto åbner fremtidens discountbutik på Apotekergade 4, Nr. Alslev

Nettos nye butik i Nr. Alslev er klar med et helt nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider. For danskerne efterspørger både det sunde og det nemme.

Det bliver en anderledes Netto, som borgerne i Nr. Alslev kan møde, når de fra den 6. februar går på indkøb i deres Netto på Apotekergade 4, Nr. Alslev.

Butikken åbner nemlig med Nettos helt nye butikskoncept, der skal løfte hele indkøbsoplevelsen. Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Og derudover vil butikken opleves anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.  

Kernen i butiksoplevelsen vil tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder, og udover nye farver og mere lækker look-and-feel har den nye butik også en særlig indretning. Således vil frugt- og grønt-afdelingen spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider.

Butikschefen i den nye Netto-butik er Claus Christensen.

Claus startede sin karriere i Netto i Marielyst i januar 2001. Her blev det til 13 år som butikschef inden turen gik videre til Netto i Nr. Alslev også som butikschef. I dag har Claus været i Netto i Nr. Alslev i 5 år og han er meget glad for at være der på grund af det gode personale og de mange flinke kunder der besøger butikken.

Claus glæder sig meget til at byde kunderne indenfor i den helt nye butik:

– Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod.

Nettos nye butik i Nr. Alslev er en af i alt 80 butikker, som Netto enten bygger eller renoverer i 2020. Det er målsætningen, at samtlige Netto-butikker inden for de næste fem år skal renoveres og forvandles, så de står klar i det nye koncept.

Om Netto-butikken på Apotekergade 4:

Butikken har alt i alt et salgsareal på godt 720 m2.

Butikken vil adskille sig fra en typisk Netto-butik i kraft af:

Markant større frugt- og grøntafdeling.

En særlig og større sektion med convenience-varer, som findes i forlængelse af frugt- og grøntafdelingen.

Ny placering til de kendte Spot-varer, som alt efter varetype vil blive placeret nær det faste sortiment af tilsvarende varer.

Mere plads til køl- og frost med plads til præsentation af det ferske kød.

Nyt inventar, med en skandinavisk look-and feel-fornemmelse. Eksempelvis med trælook i frugt- og grøntafdelingen.

Nye farver på inventar og væg, hvor den klassiske gule Netto-farve også har fået en opdatering.

Ligeledes justeringer i facadeskiltningen, hvor den gule foliering ikke er en del af vinduerne i butikken – så der kommer meget dagslys ind i butikken.

Indretningen i butikken er udarbejdet, så kunderne nemt kan navigere rundt. Udover frugt og grønt vil også convenience, fersk kød og en lang række andre varer blive fremhævet, så kundens indkøbsoplevelse og indkøbsflow forbedres.

Ændret belysning i butikken, hvor varerne vil være i fokus.

Netto investerer en milliard i nye butikker i 2020

I alt 80 butikker vil åbne i 2020 med Nettos nye koncept:

  • 12 spritnye butikker.
  • 9 vil være butikker, der flytter fra en adresse til ny – og bliver indrettet med det nye koncept.
  • 10 vil være butikker som bliver udvidet og indrettet med nyt koncept.
  • 49 vil være butikker, der gennemrenoveres og opgraderes med det nye koncept.

 

 

Yderligere oplysninger fås hos udviklingschef, Carsten Hadsbjerg, på telefon nr. 87 78 78 22.