Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Mere for pengene

Hvem siger, at høj kvalitet og lav pris er modsætninger?

I Netto arbejder vi hver eneste dag for at give dig de bedste mulige varer til den lavest mulige pris. Vi har mere end 1.800 faste varer i butikkerne – både de kendte mærker fra store leverandører og et voksende udvalg af vores egne mærker af høj kvalitet til pengene.

ALLE SKAL HAVE RÅD TIL KVALITET

Lave priser handler ikke kun om at spare penge. For bag de lave priser ligger et mål om at gøre kvalitet tilgængelig for alle. Det gør vi blandt andet gennem et stort fokus på økologi og sundhed, et stort udvalg af fersk kød, frisk frugt og grønt leveret 7 dage om ugen – og ikke mindst gennem vores samarbejde med Løgismose.

SPOT EN GOD HANDEL

Hver uge krydrer vi vores faste sortiment med en lang række spændende spotvarer – fra mad til legetøj, tøj og møbler. Men husk at spotvarer kun findes i begrænsede mængder. De er tilgængelige, så længe lager haves, så ”først til mølle får først spotvarer”!

VORES VARER, VORES ANSVAR

Netto har mere end 500 butikker over hele landet – og det giver os både et ansvar og en mulighed for at gøre en forskel. Vi bekæmper madspild. Vi prioriterer dyrevelfærd. Vi begrænser konstant vores aftryk på miljøet. Og vi er ambitiøse, når vi sætter os nye ansvarlige mål.

Læs mere om vores ansvar.

HVER DAG TÆLLER I NETTO

Den største forskel på ugens syv dage er måden, vi går dem i møde på. Alligevel forkæler de fleste af os vores weekender eller ferier med både oplevelser og god mad, mens en almindelig hverdag er noget, der bare skal overstås med rester og skærm-kiggeri.

Men hvis hverdagene er dem, der er flest af, så tænk på, hvor stor en forskel det vil gøre, hvis vi gør lidt mere ud af dem.

“Det er nemmere sagt end gjort, og hvad har Netto egentlig gjort, der gør det nemmere at sætte pris på hverdagen?”, kan du sagtens spørge.

 Læs mere om "Hver dag tæller i Netto" her.