Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kundeservice

Du kan måske allerede finde svar på dit spørgsmål ved at se "Spørgsmål & svar" i vores supportcenter.

Spørgsmål, ris eller ros

Hvis du har spørgsmål, ris eller ros, kan du klikke her​ og udfylde formularen. Vær så specifik som muligt i din henvendelse, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vær opmærksom på at du kan forvente en svartid på op til 2 arbejdsdage.

Åbningstider kundeservic​e

Mandag til torsdag: kl. 09.00 - 16.00
Fredag: kl. 09.00-14.00
Lørdag, søndag og helligdage: LUKKET

Telefon: 87 78 78 11

Er Netto-avisen udeblevet, bedes du venligst kontakte vores distributør på tlf. 88 13 02 61 eller udfylde dette reklamationsskema.

Adresse

Netto
Mimersvej 1
4600 Køge

Mistanke om sygdom forårsaget af fødevarer

Grundet persondatalovgivningen (GDPR) foretager Netto ikke længere indberetninger på vegne af kunder, da sagen indeholder personfølsomme oplysninger.
Derfor, har du mistanke om sygdom ved indtagelse af fødevarer købt i en af Netto’s butikker, skal vi bede dig om at anmelde dette direkte til Fødevarestyrelsen. 

Dette kan gøres via dette link: www.foedevarestyrelsen.dk/Selvbetjening/Blanketter/Sider/Anmeld_sygdom_fra_foedevarer_forbrugere.aspx

Fødevarestyrelsen kan ligeledes kontaktes på telefon 7227 6900: Mandag - torsdag i tidsrummet 9-16 og fredag: 9-15

Ud fra dine oplysninger vil Fødevarestyrelsen vurdere, om den pågældende fødevare kan være årsagen til dine symptomer. Netto vil blive kontaktet af Fødevarestyrelsen hvis de vurderer, at den pågældende fødevare kan have forårsaget sygdommen, og Netto afslutter sagen direkte med dig.

Hvis Fødevarestyrelsen vurderer at den pågældende fødevare ikke har forårsaget sygdommen, afsluttes sagen direkte mellem dig som kunde og Fødevarestyrelsen. 

Reklamation på fødevarer

For at kunne behandle din henvendelse bedst muligt, er det vigtigt at du oplyser følgende:

Varebetegnelse og -mærke
Stregkode
Produktionskode/batch nr.
Produktionsdato
Holdbarhedsdato
Billede af varens fejl, hvis den er synlig. I tilfælde af et fremmedlegeme, bedes du gemme dette, samt emballage.

Forbruger- og sikkerhedsdatablade

På denne side finder du forbruger- og sikkerhedsdatablade på Salling Groups rengøringsprodukter. Forbrugerdatabladene indeholder oplysninger om produkternes indholdsstoffer. Klik her for at gå til siden.