Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem
Jobprofiler

Her kan du læse om nogle af de jobprofiler, vi har i Netto – og hvad der kendetegner de forskellige job. Vi håber, at det giver dig en ide om hvilken type job, der passer til dig.

For alle stillinger i Netto gælder det, at vi tilbyder muligheder for personlig og jobmæssig udvikling – og muligheder for en karriere både i Danmark og i udlandet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode, engagerede kolleger og udfordringer i en virksomhed, hvor tingene går hurtigt – og du ser hurtigt resultaterne af dit arbejde.

Elev, Mariam

Som elev i Netto uddanner du dig til salgsassistent over en periode på 2 år. Uddannelsen er en kombination af arbejde i butikken og skoleophold på vores kursuscenter, Bøgehøj, i Ebeltoft. Som elev er du med til at give vores kunder en god indkøbsoplevelse, når de handler.

Du lærer om detailhandel med alt, hvad det indeholder om drift, økonomi og produktkendskab. Mange af vores elever bliver hos os efter endt uddannelse og fortsætter deres karriere i Netto.

Se mere på nettoelev.dk

Salgsassistent

Du er med til at give vores kunder en god indkøbsoplevelse, når de handler i butikken. Du arbejder efter Nettos driftskoncept og deltager aktivt i butikkens daglige opgaver. Sammen med dine kolleger er du medansvarlig for butikkens samlede drift. Du stræber altid efter at give den bedste kundeservice, og du har vilje til at samarbejde og er fleksibel over for dine kolleger.

Er du under 18 år, får du opgaver, der svarer til din alder, og vi sørger for, at alle regler er overholdt.

1. assistent, Karen

Som 1. assistent er du med i butikkens ledergruppe, hvor du arbejder sammen med butikschefen. Du leder og fordeler arbejdet, når butikschefen ikke er der, og du har ansvaret for at åbne og lukke butikken. I Netto arbejder vi efter et struktureret driftskoncept. Du går forrest og deltager i alle arbejdsopgaver i butikken.

Butikschef, Arber

Som butikschef i Netto har du ansvaret for den daglige drift af butikken – og for at skabe resultater. Sammen med dine medarbejdere deltager du aktivt i det daglige arbejde.

Du ansætter, udvikler og motiverer dine medarbejdere. Dit vigtigste værktøj er derfor dine medarbejdere, og gennem dit lederskab udvikler dine medarbejdere sig.

Souschef, Oliver

Som souschef er du butikschefens højre hånd og ansvarlig for butikken, når butikschefen ikke er der. Du deltager aktivt i det daglige arbejde i butikken.

Du medvirker til at udvikle og motivere medarbejderne og har selvstændige ansvarsområder inden for de forskellige områder af butikkens drift og regnskab.

IT-supporter, Stine

Dine kunder er primært Netto-medarbejdere i butikker. Du yder venlig, proaktiv og kompetent service og support - både når det drejer sig om IT-systemer – hardware og software, fejlretning, oprettelse af brugere, priser på varer og information til butikker ved fejl og nedbrud.

Produktchef, Søren

Som produktchef er du ansvarlig for dit områdes spotvarer. Både når det gælder om at spotte nye trends, udvikle Nettos koncepter og deltage på messer, så du sikrer, at Netto altid er nummer et på markedet, når det kommer til pris og kvalitet.

Du køber ind og driver salg og indtjening for dit område med ugentlige spotvaretilbud til Netto Danmark og Sverige ifølge årsplaner, så du sikrer, at du når dine mål. Vi har i Netto en 3,0 strategi – Bold, Scandinavian, Easy og Value – som vil være inspiration til din indkøbsstrategi. I Salling Group har vi en ambitiøs CSR strategi – og som produktchef skal du også bidrage positivt til den udvikling.

Du er leder for et team af dedikerede medarbejdere og er en del af Nettos internationale ledelsesteam.