Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Gør karriere i Netto

I Netto fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget, og hos os får du Netto-kulturen ind under huden. Ja, nogle medarbejdere fortæller ligefrem, at de har gult blod i årerne.

Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål – men vi er også på vinderholdet, og det giver stolthed og begejstring i jobbet.

Konkurrence er altid sundt. Og her er det vores kunder, der er i centrum. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en god indkøbsoplevelse og gode kvalitetsvarer til den laveste pris.

Vi er altid på udkig efter mennesker, der har den samme tilgang – uanset hvilket slags job, du er på udkig efter. Starter du i én type job, er der ingen der siger, at du skal blive der. Vi tilbyder mange muligheder for uddannelse og udvikling. Mange har taget hele vejen fra salgsassistent til distriktschef.

Netto er en del af en større familie, Salling Group, som også tilbyder mange muligheder, også internationalt i Netto Tyskland og Polen. Læs mere på sallinggroup.com

Vil du være en af os? Så læs videre i vores jobprofiler.