Der er ikke noget som en god omgang pandekager, når den står på hygge i de danske hjem. Og nu er der ekstra god grund til at mæske sig i pandekager. Den 25. februar er det nemlig international pandekagedag.
Heldigvis behøver du ikke have dårlig samvittighed over at servere pandekager for familien. Jeg har lavet nogle lækre grønne pandekager, der er fyldt med grøntsager og god energi. Det betyder, at I roligt kan mæske jer i dem – både i hverdagen og til weekendhyggen.
Velbekomme og god pandekagedag.
3 personer/9 stk.
Det skal du bruge:
3 store stilke grønkål
5 æg
1 avocado
1 banan
1 drys vaniljepulver
1 spsk. fiberHUSK
Olie til stegning
Sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i en blender og blend dem til en ensartet masse. Kom 1/10 af dejen på den varme pande med olie og steg pandekagerne i 3-5 minutter ved svag varme. Husk at vende pandekagen undervejs. Spis 3 pandekager til et måltid
Det skal du bruge:
2 x opskrift af de grønne pandekager
400 g skyr
200 g mascapone
1 spsk. akaciehonning
1 drys vanilje
300 gram forskellige bær
50 gram hakket chokolade (kan undlades)
Evt. frisk mynte som topping
Sådan gør du:
Bland skyr, mascapone, akaciehonning og vanilje i en skål og og byg et pandekagetårn med creme mellem hver pandekage. Slut af med bær, chokolade og mynte på toppen.
Xx Michelle