Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Tag på glamping i din egen baghave

Coronakrisen har spændt ben for manges ferieplaner til sommer, men der er ikke grund til panik. Du kan nemt skabe den skønneste glamping-oplevelse hjemme i din egen baghave. Glamping er den luksuriøse udgave af camping, så du behøver ikke gå ned på komfort.

Slå bare et telt op, og indret det med lækre vattæpper, puder, lyskæder og planter. Vi guider dig til dine glamourøse camping-musthaves her.

Telt

Det første, du skal have fat i, er selvfølgelig et telt. Der findes mange forskellige former for glampingtelte lige fra smukke beduintelte til tipier og store luksuriøse campingtelte. Du kan også vælge et mindre telt, men som udgangspunkt er det nemmest at skabe det rette mix af outdoor og luksus, hvis teltet har en vis størrelse.

 

Grønne planter

Det skønne ved at glampere i haven er, at du har naturen lige uden for døren. Du kan glæde dig til at blive vækket af fuglekvidder, morgensol og udsigt til æbletræer og brombærbuske – eller hvad du har i din have. Men naturen behøver ikke kun at være uden for teltet. Du kan skabe masser af hygge med grønne planter og afskårne blomster i vaser inde i teltet også.

 

Læs også: Indret din have med hyggelige krukker

Bløde senge

Glemt alt om at vågne radbrækket op på et stift liggeunderlag. På glamping skal du sove som en drøm, så start med at lave en blød og behagelig seng. Træk et par gode madrasser ind i teltet, og top dem med bløde vattæpper, dyner og masser af puder.

 

Små møbler

Nu er det tid til at give luksusfølelsen et ekstra nøk. Indret teltet med små møbler, der skaber en dejlig hotelagtig følelse. Det kan være et par sengeborde, et lille skab eller en stol med et blødt skind i hjørnet.

 

Tæpper på gulvet

Tæpper er også med til at give den rette luksusfølelse, så indret endelig dit telt med masser af små tæpper. Det kan være en lille stribet løber ved indgangen, et lammeuldsskind ved siden af sengen eller måske et lille rundt søgræstæppe foran hyggestolen. Det føles lækkert under bare tæer og skaber samtidig en hyggelig stemning.

Hyggeligt lys

Selvom de danske sommeraftener er lange og lyse, er det rart med lidt lys i teltet. Med en forlængerledning kan du nemt trække el til teltet, så du kan indrette med et par små lamper. Gør det også ekstra hyggeligt med lyskæder, lanterner og fyrfadsstager.

Læs også: Sådan sætter du fine lys i din have

 

Spis godt

Får en telttur dig til at tænke på dåseleverpostej og trangia-sæt, er der ingen grund til panik. Det fine ved glamping i baghaven er netop, at du ikke har langt til alle de hjemlige bekvemmeligheder. Du kan fylde køleskabet med alt, hvad hjertet begærer, grille i haven – og selvfølgelig bruge opvaskemaskinen, når I er færdige med at spise.