Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Sådan pakker du din håndbagage

Rejser du på forlænget weekend, er håndbagagen din bedste ven. Men hvordan får du egentlig kufferten pakket bedst muligt, og er du helt opdateret på, hvad du må have med på flyet? Læs med og bliv klogere lige her.

 

Start med en pakkeliste

En god gammeldags huskeliste hjælper dig med at visualisere, hvad du skal pakke. Hold det kort og præcist. Er du i tvivl, om du har husket det hele, kan appen PackPoint hjælpe dig ud fra din destination, feriens længde og hvilken type af aktiviteter, du har tænkt dig.

Husk at sikre hjemmet når du er væk. Få 5 tips til et sikkert hjem.

Vælg den rette kuffert som håndbagage

Du har din håndbagage med dig overalt, så vælg den mest komfortable løsning med en kuffert på hjul. De fleste flyselskaber er enige om målene, der typisk skal være mindre end 56 cm x 40 cm x 20-25 cm.

Pak let

Hos de fleste flyselskaber må din håndbagage veje mellem 8-12 kilo, så derfor er det vigtigt at pakke let. Spørg dig selv, om dét du har med virkelig er nødvendigt? Pak det absolutte minimum.

Rul dit tøj

Der findes flere teknikker, der sparer dig plads i kufferten. Du kan for eksempel rulle dit tøj, så det ligner burritoer i stedet for flade, foldede bunker. På den måde kan du bedre udnytte alle hulrum i kufferten – inklusiv nede i dine sko.

"Ude godt, men hjemme bedst". Få ideer til 3 lækre rugbrødsmadder med et tvist og opskriften på "kærne" rugbrød.

Vakuumpak dit tøj

En anden teknik er at putte de rullede stykker tøj i lynlåsposer og lukke dem så tæt, at luften presses ud – en slags vakumpakning af dit tøj.

Klæd dig godt på

Det ultimative trick til at pakke let er at tage dit tykkeste og tungeste tøj på, når du rejser.

Hav de vigtige dokumenter ved hånden

Det åbenlyst vigtigste i håndbagagen er dit pas og dit boardingkort. Sørg for, at have dem tæt på dig – eventuelt i en lille taske, du kan holde ind til kroppen.

Ferie med familien kan blive en skuffende affære med konflikter og sure minder. Få den bedste sommerferie med familien.

Fordi mor er den bedste i verden
HUSK MORS DAG

HUSK VÆSKERNE!

Vil du gerne have ansigtscreme, shampoo eller solcreme med, så husk at dine flydende væsker ikke må være over 100 ml. Du må gerne medbringe flere end én, så længe de kan være i en klar plasticpose på max 1 liter.

TIP TIL DINE SKO

De tynde badehætter, du får på hoteller, er perfekte til at putte over dine beskidte sko, der skal dele plads med dit tøj.

Selv om sommer og sol betyder afslapning og ferie, behøver du ikke smide den gode form og de sunde vaner helt over bord. Hold formen i ferie og få 4 enkle øvelser mens du solbader.

PAK ET PUDEBETRÆK

Skal du flyve tidligt om morgenen eller sent om aftenen, er det en god ide at medbringe et pudebetræk. Det fylder ingenting, men kan benyttes som en pude, hvis du for eksempel stopper din trøje ind i det.

PAS PÅ DE FORBUDTE TING

Husk at tjekke, du ikke er kommet til at pakke skarpe eller spidse genstande som strikkepinde, neglefile eller barberblade. Det er heller ikke tilladt at medbringe værktøj, knive eller våben – heller ikke legetøjsvåben.

Tip! Der kan være penge at spare, hvis du selv skruer din rejse sammen på nettet. Spar penge på gør-det-selv-rejser her.

KOM HURTIGT GENNEM SIKKERHEDSKONTROLLEN

Spar tid ved at lægge de ting, du skal tage ud af din kuffert, når du skal gennem sikkerhedskontrollen, øverst. Det gælder for eksempel computer, tablet og toiletsager. Så slipper du for at stå og rode rundt i din sirligt pakkede håndbagage.

 

Fra lørdag d. 5. maj til fredag d. 11. maj 2018 kan du i Netto finde hardcase kuffert.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.