Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Pynt op til den fineste sommerfest i haven

Sommeren nærmer sig, og der er ikke noget mere stemningsfuldt end at flytte sin fest ud i det fri. Få inspiration til at pynte op og skabe den helt rette stemning til din sommerfest her. 

DÆK FINE BORDE

Den fri natur indbyder til en mere afslappet og uformel fest, så gå efter engangsservice med et festligt twist. Det kan være farvestrålende papirduge, engangstallerkener med fine mønstre, vand- og vinglas med sølvkanter eller flotte papirservietter. Så er det også meget nemmere at rydde bordene i en fart, når I har spist – og så kan I danse på dem i stedet.

Vi har ofte lys med på bordet, men hvorfor ikke sætte lys i haven eller dekorér altanen med lys, som lyser op og skaber rum. Få tips til at sæt lys i haven.

 

VÆLG ET TEMA

Det er både sjovt og hyggeligt at give din sommerfest et tema, der kan fungere som en rød tråd i forhold til mad, aktiviteter og ikke mindst oppyntningen. Gå for eksempel efter en eksotisk Hawaii-fest med blomsterkranse, frugtdrinks og hula-dans eller et mere uformelt picnic-tema med tæpper på græsset og bugnende madkurve. Du kan også lave et farveopdelt tema, hvor du holder al pynt, servietter og mad i samme farvenuancer. Det er både stilfuldt og ser festligt ud.

PYNT OP TIL FEST

Festpynt får straks dine gæster i den rette stemning, så giv den gas med masser af lys, guirlander og lanterner i træerne. Du kan også pynte op med en festlig piñata i form af en magisk enhjørning eller en sprudlende pink flamingo. Fyld den med slik, så har du også et sjovt indslag, der kan sætte fut under festen senere.

Få idéer til enkel mad, du kan servere, og sjove lege, gæsterne kan lege
INVITÉR BØRNENE TIL HAVEFEST

SIG DET MED BLOMSTER

Smukke blomster i alle farver giver din sommerfest det sidste pift. Pluk løs af havens friske blomster, og arranger dem i skødesløse buketter eller lad en enkelt blomst eller to pynte i små vaser.

Få her 7 gode sommerblomster til krukkerne.

BALLONER I ALLE AFSKYGNINGER

Ingen sommerfest uden balloner. Pynt op med fine, farvestrålende folieballoner, der passer lige ind i dit valgte tema. Eller giv stemningen et ekstra løft med flyvende heliumballoner, som måske også kan få de helt høje toner frem.

Denne skønne jordbærdessert er perfekt til din havefest.

SERVER KULØRTE DRINKS

Nu mangler du bare en stor bowle med en vaskeægte sommerdrink. Server for eksempel en Aperol Spritz, der både smager vidunderligt og har den skønneste røde farve, en sommercocktail med kirsebær eller den klassiske margarita. Sørg for at have rigeligt af festligt drinkstilbehør som isterninger, sugerør, drinkspinde og paraplyer, så er den helt sikkert hjemme. 

 

Fra lørdag d. 26. maj til fredag d. 1. juni 2018 kan du i Netto finde en masse til sommerens fester bl.a. pinata, engangsservice, folieballon og heliumflaske.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.

Den italienske klassiker med et skønt strejf af jordbær
APEROL SPRITZ MED JORDBÆRTWIST