Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Kreative ideer til gaveindpakning

På med julemusikken og frem med alle de gode julegaver, bånd, saks og papir. Her får du inspiration til, hvordan du kan peppe din indpakning op og lægge de fineste julegaver under træet.

Leg med papiret

Den nemmeste måde at give din gave en lækker luksus-feeling på er ved at lege lidt med papiret. Læg for eksempel et stykke silkepapir oven på gavepapiret, inden du pakker ind – og fold til sidst noget af bagsiden udad, så en bane af silkepapiret bliver synligt. Det giver en flot effekt og ser også gennemført ud, når gaven åbnes. Du kan også prøve dig frem med alternative papirtyper. Pak dine gaver ind i møbelvelour for et eksklusivt look eller gå efter et mere cool og miljøvenligt udtryk med brunt pakkepapir.

Er du ikke den store gaveindpakker, kan du også bruge bobleplastkuverter til at pakke ind med. ”Men det er da både en kedelig og grim pakke at få!” tænker du måske. Det er det også, hvis du køber de hvide med adressefelter på posthuset – heldigvis kan man få et hav af fede, farverige og funklende kuverter, som passer godt på dine julegaver.

Tip! Skal du til julefrokost, hvor der bliver spillet pakkespil, er en bobleplastkuvert genial til formålet. Det går nemlig virkelig hurtigt at pakke gaven ind, og så er det svært at mærke indholdet. Er du lidt af en drillenisse, kan du fylde grødris i kuverten.

 

”Løs kun selv det røøøde bånd”

Båndet om pakken er næste skridt. Her kan du nemt skabe en flot effekt ved at lægge et tyndere gavebånd over et tykkere – det kan for eksempel være et tyndt guldgavebånd over et bredt satinbånd.

Du kan også holde båndet i samme stil som papiret for et lækkert tone-i-tone look. Stribet gavepapir med stribet bånd, prikket gavepapir med prikket bånd eller guldgavepapir med guldbånd.

4 søde julelege for hele familien
Mens vi venter

 Prikken over i’et

Nu kan du give den færdigindpakkede gave det sidste personlige touch. Sæt noget på gaven, der giver en ledetråd til, hvad modtageren kan finde indeni eller noget, der passer til modtageren. Du kan for eksempel skrive eller tegne på gaven med hobbylim og drysse glimmer på.

Pynt også gerne med små kviste, grankogler eller en enkel tørret blomst.

 

Personlige til og fra-kort

Ingen julegave uden til-og-fra-kort. Skab en ekstra wow-effekt ved at skabe dine egne unikke kort, der passer til modtageren. Du kan for eksempel bruge et polaroid-billede fra en sjov aktivitet, I har lavet sammen i løbet af året. Har du ikke et polaroid-kamera liggende, kan du printe dine mobilbilleder i stilen via sites som Polagram eller Lalalab.

En anden sød ide er at bage en stak hjerteformede peberkager og skrive navnet på den heldige gavemodtager med hvid glasur. Lav et lille hul i kagerne, inden du putter dem i ovnen, så er de lige til at binde på gaverne bagefter.

 

TIP! Skal du give to gaver, som hører sammen? For ekstra wow-effekt kan du folde gavepapiret, således at du får en lille "lomme" foran - her kan du snildt snige et smukt julekort eller en flad pakke ned. Se, hvordan du folder papiret her.

Voila!

Fra lørdag d. 3. til fredag d. 9. november 2018 kan du i Netto bl.a. finde gavepose, gavebånd, gavepapir, boblekuvert og sløjfer.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.

Netto tilbudsavis