Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

DIY ideer med gavemærker af træ

De sødeste DIY juleideer med gavemærker

Elsker du julepynt i en enkle nordisk og naturlig stil, så vil disse 4 søde ideer med pynt af gavemærker være lige noget for dig. Vi har brugt fine gavemærker af træ, men du kan også bruge manillamærker eller gavemærker af papir.

 

Pakkekalender

Din pakkekalender bliver fin med enkle mærker, hvor du skriver dagene på. Hvis du ikke har alle gaver klar, eller kun hænger én gave på pakkekalenderen ad gangen, kan du lade de resterende gavemærker hænge, så man hele tiden kan se, hvor mange gaver og dage, der er til jul.

Bruger du gavemærker af træ, kan du male dem i lige de farver du ønske. Har du en gammel glimmerneglelak, kan du eksperimentere med at lakere træmærkerne, så de får en blank glimmeroverflade

 

Fine bordkort

Uanset om du skal holde julefrokost eller juleaften, så bliver borddækningen ekstra fin, når der er bordkort. Skriv navnene på gavemærkerne og læg dem på tallerkenen, hvor du binder dem rundt om servietten. Stik eventuelt en grangren eller en kvist med bær ned bag mærket, som en ekstra fin detalje.

Tip! Du kan lave dine egne gavemærker, ved at bage dem af trylledej eller bruge selvhærdende ler.

Gør kalendergaven mere personlig ved selv at pakke gaverne ind og præsentér dem på kreativ vis.
HJEMMELAVEDE PAKKEKALENDERE TIL BØRN, VOKSNE OG DYR

Den fineste rustikke dørkrans

Byd gæsterne velkommen med en fin krans på hoveddøren. Bind en krans af eukalyptus, gran eller andre grene efter smag (eller køb en færdigbundet krans). Pynt dørkransen med mærker, hvor du skriver god jul eller glædelig jul. Du kan vælge, som vi har gjort her, at skrive hvert ord på et mærke, men du kan også skrive et bogstav per mærke, og hænge dem op, så de danner ord.

Tip! Vælg en tusch det ikke flyder ud når du skriver på træ, brug eventuelt en kalktusch.

 

Adventslys

Bliver du også altid overrasket, når første søndag i advent oprinder? En enkelt og smuk adventskrans kan være at stille fire lys på et fint fad og pynte med gran, eukalyptus eller nødder, og give dem et gavemærke på hvor du skriver 1, 2, 3, 4.

Du kan også tage fire flasker, for eksempel patentflasker, sætte et stearinlys i og binde et gave- eller manillamærke rundt om halsen på flasken. Er flaskerne i klart glas, kan du pynte dem ekstra ved at putte en gran- eller eukalyptusgren eller anden julepynt ned i flaskerne.

ideer til flere enkle adventskranse.

 

Enkel juleuro

Brug gavemærker som julepynt ved at hænge dem på en gren som en juleuro. Bruger du gavemærker af træ, kan du gøre dem ekstra fine ved at vælge at hænge dem i et fint fløjls- eller silkebånd. Gavemærker af papir, er ofte hvide på den ene side. Du kan lime dem sammen to og to, eller skrive små søde julebeskeder på dem, som familien kan gå på opdagelse i hele julen.

Få inspiration til, hvordan du kan peppe din indpakning op og lægge de fineste julegaver under træet.
KREATIVE IDEER TIL GAVEINDPAKNING