Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

3 fine adventskranse i nordisk stil

Hele december måned er fyldt med traditioner, men en af de vigtigste er adventskransen og de fire lys, som langsomt og tålmodigt tæller ned til jul. Ved du endnu ikke, hvordan din adventskrans skal se ud, har vi her tre gode ideer til til det nordiske look samt en budgetvenlig- og spiselig adventskrans.

Den nordiske adventskrans

Minimalisme og nedtonede farver er opskriften på den klassiske, nordiske stil – og det er et sikkert udgangspunkt for en smuk, enkel og moderne adventskrans.
Find komponenterne til din adventskrans i naturen – mos, kogler og røde bær er alle oplagte at bruge.
Krydr det hele med et par afdæmpede julekugler, og med en spraymaling i sølv eller guld kan du give koglerne et flot tvist. Det hele kan arrangeres både i krans og på fad - det vigtigste er, at du husker, at less is more.

Det du skal bruge til denne adventskrans er et fad, 4 små rustikke potter, ler, 4 adventslys, mos, naturkogler og eucalyptus grene med bær.

 

Det du skal bruge til denne adventskrans er et dekorationsfad, ler, 4 advents kronelys, dekorationsmos, naturkogler og eucalyptus grene med bær.
 

Det du skal bruge til denne adventskrans er en rustik potte, ler4 stagelys, dekorationsbær, naturkogler og eucalyptus grene med bær.

Vi ser på advent og giver dig tips til adventskranse med og uden levende lys.
5 ADVENTSKRANSE PÅ 5 MINUTTER

du kan også lave ...

Den budgetvenlige adventskrans

Julen er dyr, men det behøver din adventskrans ikke at være. Faktisk har du nok allerede det meste liggende et sted allerede. Gå i gemmerne og find, hvad du har af lysestager og stearinlys. Det gør ikke noget, hvis der er forskellige farver og størrelser – det asymmetriske look kan sagtens fungere og blive moderne og personligt at se på. 
Arrangér fire stager og lys på et fad, og pynt med hvad du har liggende af julepynt: julekugler, nisser, forgyldte grankogler, bolsjestokke. Kun fantasien sætter grænser.

 

Den søde adventskrans

Julegodterne behøver ikke kun at blive spist, de kan også bruges til at dekorere en rigtig sød og festlig adventskrans. Du skal bruge en helt almindelig halmkrans, spyd til bloklys, en limpistol og dit yndlingsjuleslik. Sæt spyddene i kransen og lim slikket direkte på halmen. Pebernødder, lakridskonfekt, bolsjestokke, marcipansnitter, valnødder – alt går, så længe det ikke har et flydende indre, der kan lække. Bemærk, at slikket ikke kan spises efterfølgende, når det limes på.

Hvis du vil kunne spise slikket undervejs, kan du fæstne det til en traditionel krans med eksempelvis ståltråd eller silkebånd – eller bare stille en skål med godterne i midten af kransen.

 

Tip! Julen er slikmundenes højtid, og hvad er bedre end spiselig julepynt? Ikke ret meget! Se, hvordan du laver en spiselig julekogle af brændte mandler.

 

Fra lørdag d. 27. oktober til fredag d. 2. november 2018 kan du i Netto bl.a. finde adventslys, dekorationsmos, naturkogler og dekorationsbær.
Alle varerne er spotvarer og fås kun så længe lager haves.