Steg andebrystet 8-10 min. først på skindsiden og dernæst kødsiden.
Krydr med salt og peber og lad det hvile ca. 5 min. inden det skæres i tynde skiver på tværs af kødfibrene.
Skyl salaten og bræk den i mindre stykker.
Rens og skyl forårsløgene, del dem i 3 og snit dem i fine strimler på langs.
Riv to af æblerne i papirtynde skiver, brug evt. et mandolinjern og dryp med lidt citronsaft.
Hak peanuts en anelse.
Læg et stykke rispapir i en skål med varmt vand, et ad gangen og når det føles blødt, tages det op og lægges på et fugtigt viskestykke.
Placer lidt grønkål, sprød salat, and, æble, forårsløg, peanuts samt koriander i en stribe midt på papiret, fold siderne ind over og rul den stramt sammen.
Fortsæt.
Halver det sidste æble, fjern blomst og kernehus og skær det i tern.
Blend æbletern og chilisaucen sammen og smag til med lidt citronsaft.