Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Vafler af risengrød med kanelskum

Sprøde vafler lavet af risengrød og serveret med kanelflødeskum & æblekompot smagt til med vanilje.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost




Frugt & Grønt

Kolonial & Drikkevarer









Øvrige

2. Sådan gør du
  1. Æblekompot med vanilje

    Skræl æblerne, halver dem og fjern blomst samt kernehus.
    Skær æblerne i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med ½ stang vanilje, sukker og vand.
    Lad det koge 5-10 min. til konsistensen er tyk og æblerne godt møre.

  2. Risengrødsvafler

    Rør risengrøden sammen med æg, vaniljekorn, kardemomme, bagepulver, honning og hvedemel.
    Tilsæt smeltet smør og lad dejen hvile 15 min.
    Tænd vaffeljernet, kom lidt ekstra smør på pladerne og bag vaflerne gyldne og sprøde.

  3. Kanelskum

    Pisk fløden til flødeskum og smag til med sigtet kanel og flormelis.

3. Servering
Server risengrødsvaflerne friskbagte med æblekompot, kanelflødeskum og evt. sirup.
Vafler af risengrød med kanelskum