Beklæd et ovnfast fad ca. 20*25 cm med bagepapir og skær lagkagebundene til så der bliver til to lag.
Skyl bærrene, nip jordbærrene og skær dem i mindre stykker.
Vend bærrene i hyldeblomstsirup og lad dem trække mens cremen laves.
Læg husblas i blød i koldt vand.
Pisk æggeblommer og sukker let og luftigt.
Tilsæt mascarpone og pisk til det er cremet.
Pisk æggehviderne stive.
Pisk fløden til skum.
Smelt husblas over vandbad i det vand der hænger ved.
Rør lidt af mascarponecremen i den smeltede husblas og rør det derefter tilbage i mascarponecremen.
Lad det stå lidt til cremen begynder at tykne og vend så flødeskum og æggehviderne forsigtigt i.
Kom halvdelen af bærrene oven på bunden og dernæst halvdelen af cremen.
Læg den anden halvdel af lagkagebundene oven på, så bær og til sidst creme.
Sæt kagen i køleskabet i mindst 2 timer men gerne natten over.