Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Thai spareribs med nudler & agurk

Lækre møre thaikrydrede spareribs serveret med risnudler og agurk.

90 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt








Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Bring kokosmælk, thaikarry, saft og revet limeskal fra 1 lime, flækket citrongræs, ingefær i skiver, chili og fiskesauce i kog i en stor sautegryde.
    Kom benene i gryden og lad dem simre under låg i ca. 1 time.
    Grill benene 5-6 min. på hver side til. Pensl jævnligt med kokoskogelagen til de er gyldne og sprøde.

    Kog nudlerne som anvist på emballagen.
    Halver skoleagurkerne og skær dem i kvarte diagonalt.
    Snit forårsløgene og dryp agurk og forårsløg med lidt limesaft og fiskesauce.

3. Servering
Skær benene i mindre stykker og server med nudler og agurkesalat drysset med koriander og evt. lidt kokoschips.
Thai spareribs med nudler & agurk