Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Tærte med mandelcreme og nektariner

En dejlig tærte perfekt til såvel kaffe som dessert, og gerne sammen med en god kugle vaniljeis.

60 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer







2. Sådan gør du
  1. Mørdej

    Bland 175 g hvedemel, flormelis og salt og smuldr 125 g smør i. Saml dejen med en æggeblomme og lad den hvile 30 minutter i køleskabet, inden den rulles ud og lægges i en smurt tærteform.

  2. Tærte

    Tænd ovnen og stil temperaturen på 200C. Halvér nektarinerne og fjern stenene. Skær nektarinerne i både. Rør 100 g smør, 100 g rørsukker og marcipan sammen til en mandelcreme. Rør 1 æg og 2 spsk. hvedemel i og kom mandelcremen i tærten. Læg nektarinerne i og drys med 2 spsk. rørsukker. Bag tærten nederst i ovnen i ca. 30 minutter, til bunden er gylden og sprød og mandelcremen fast.

3. Servering
Servér tærten lun eller kold og gerne med is eller flødeskum.
Tærte med mandelcreme og nektariner