Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Tærte med friske bær, mandelcreme og hvid chokolade

Mørdejstærte med mandelcreme og hvid chokolade, toppet med masser af friske bær.

60 min.
8 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer





2. Sådan gør du
  1. Bland hvedemel, 50 g mandelmel og flormelis. Smuldr 100 g smør heri.
    Saml dejen med 1 æg, ælt den godt sammen, form til en kugle og tryk den flad.
    Pak dejen ind i plastfilm og læg den i køleskabet ca. 15 min. så den kan rulles ud.

    Rør imens sukker, 25 g mandelmel, 50 g smør og 1 æg sammen til en cremet remonce.

    Smør en tærte form, rul dejen ud og læg den i formen.
    Kom mandelcremen i og bag tærten ca. 25 min. ved 200°C nederst i ovnen til den er gylden og sprød. Drys straks med 75 g hakket hvid chokolade og smør det ud i et jævnt lag når det er smeltet.

    Afkøl tærten.

3. Servering
Pynt tærten med masser af bær og resten af den hvide chokolade.
Tærte med friske bær, mandelcreme og hvid chokolade