Rør cremefraiche, ahornsirup og dijonsennep sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Riv æblerne i lange strimler eller skær dem i fine stave. Dryp straks med lidt citronsaft.
Skræl sellerien, riv den i tynde strimler ligesom æblerne og dryp med citronsaft.
Skær bladselleri i lange stave (3 pr. stilk) og snit dem i strimler med en kartoffelskræller.
Halver druerne og bland med æble, selleri og bladselleri.
Drys med grofthakkede valnødder og hæld dressingen hen over.
Vend kødet i en blanding af enebær, hvedemel, salt og peber.
Steg mørbradbøfferne 3 min. på hver side og hold dem varme.
Kasser stegefedtet.
Kog panden af med enebær, syltetøj, portvin og bouillon.
Kom fløde ved og kog saucen godt igennem. Smag til med ekstra syltetøj, salt og peber.