Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Svinemørbrad fyldt med pesto, tomat & baconsvøb

Svinemørbrad fyldt med pesto og cherrytomater. Svøbes i bacon og grilles. Serveres med grillede tomatbrød.

40 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt




Brød

Kolonial & Drikkevarer



2. Sådan gør du
  1. Svinemørbrad fyldt med pesto, tomat & baconsvøb

    Puds svinemørbraden og brun den på en pande.
    Flæk den på langs, krydr med salt og peber og fyld den med 200 g halverede cherrytomater vendt i pesto.
    Pak mørbraden ind i bacon og læg den i en foliebakke.
    Grill svinemørbraden ved indirekte varme i 25 min.

  2. Tomatbrød

    Skær ciabattabrødet i skiver og grill dem på begge side.
    Skær resten af tomaterne i mindre stykker og bland med knust hvidløg, hakket persille og lidt olivenolie. Fordel blandingen på brødene og pynt evt. med frisk basilikum.

3. Servering
Skær kødet i pæne skiver og server med tomatbrød. Suppler evt. med kartofler.
Svinemørbrad fyldt med pesto, tomat & baconsvøb