Start med at forberede den hele, bagte knoldselleri: Vask knoldsellerien grundigt og skær bunden fra. Fordel 1 dl salt på en bradepande og placér knoldsellerien her. Bag den i omkring 3,5-4 timer på 150 grader.
Mens knoldsellerien bages i ovnen, kan du lave puréen. Skær skindet af og skær derefter knoldsellerien i store tern. Smelt lidt smør i en gryde og tilføj selleriternene. Lad ternene simre med låg på indtil de er møre. Krydr med salt, peber og æblecidereddike og lad ternene simre igen i omkring 45 minutter. Blend det sammen med en klat smør indtil du har en ensartet puré.
Halver løgene, men lad skindet blive på. Grill dem, så de får en fin kulør og løgene er møre på begge sider. Grill herefter de hele svinefileter i 5 minutter på hver side. Fileterne skal være en smule lyserøde i midten. Rist salvien på en pande med en smule olie, indtil bladene er lækre og sprøde.