Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Spareribs og kål

Marinér dine spareribs i en lækker barbecuesovs, som uden tvivl kommer til at være et grillhit! Server spareribs sammen med en frisk kålsalat med urter.

100 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt







Kolonial & Drikkevarer














2. Sådan gør du
  1. Spareribs

    Kom spareribs i en gryde og dæk kødet til med vand. Tilføj et løg, en gulerod, en spsk. salt, en tsk. korianderfrø og en tsk. fennikelfrø. Lad det simre i 2,5-3 timer, indtil kødet er mørt og lækkert. Lad det køle af.

  2. Barbecuesovs

    Steg det andet løg i ca. 15 minutter indtil det er næsten karamelliseret. Tilføj de finthakkede hvidløg og krydderier, og steg yderligere i et par minutter. Tilføj æblecidereddiken og lad retten simre i et par minutter før resten af ingredienserne tilføjes. Lad sovsen simre yderligere i ca. 30-45 minutter før sovsen sættes til side til afkøling.

    Massér spareribs med barbecuesovsen og lad kødet marinere i 2-3 timer. Mariner eventuelt kødet natten over.

    Grill kødet i ca. 5-10 minutter på hver side. Kødet skal karamelliseres og være en smule ’brændt’.

  3. Kål

    Skær kålen i tynde strimler. Bland den med citronsaft, olivenolie, hakket mynte, persille, salt og peber. Kålsalaten er bedst at lave lige før servering.

3. Servering
Servér spareribs med kålsalaten, den ekstra barbecuesovs og brød.
Spareribs og kål