Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Småkager

En grunddej til småkager tilsat forskellig smag og fyld så du nemt og hurtigt kan bage flere forskellige slags småkager. En med lime og hvid chokolade, en med tranebær og pecannødder, en med appelsin og mørk chokolade og en med kanel, kakao og mandelflager.

60 min.
100 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer











2. Sådan gør du
  1. Grunddej

    Bland vaniljekorn og sukker godt og bland med mel.
    Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med æg.
    Del dejen i fire lige store portioner.

  2. Fire forskellige slags fyld

    Bland den ene portion med revet limeskal og hakket hvid chokolade.
    Bland den anden portion med tranebær og hakkede pekannødder.
    Bland den tredje portion med revet appelsinskal og hakket mørk chokolade.
    Tril dejene til en ca. 15 cm. lang pølse.

    Bland den fjerde portion med godt med kanel og kakao.
    Tril dejen til en ca. 15 cm. lang pølse og rul den i en blanding af mandelflager og perlesukker.

    Læg dejene i køleskabet til de er skærbare, mindst 2 timer.

    Skær dejen i 5 mm tykke skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.

    Bag kagerne ca. 8 min. ved 200°C til de er gyldne og sprøde.

3. Servering
Afkøl kagerne på en bagerist og opbevar dem i en kagedåse.
Småkager