Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Småkager med mandel og citron

Sprøde småkager bagt med mandelmel og med en forfriskende smag af citron. Kan evt. pyntes med chokolade eller glasur. Bemærk at kagerne hurtigt bliver bløde efter de er pyntet.

90 min.
50 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt

Mejeri & Ost


Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Bland hvedemel, mandelmel, citronskal og sukker.
    Smuldr smørret i melblandingen og saml dejen med saften fra ½ citron, æggeblomme og vaniljeekstrakt.
    Lad dejen hvile i køleskabet mindst 30 min.

    Tænd ovnen og stil temperaturen på 160°C varmluft.

    Rul dejen ud på et meldrysset bord og udstik i forskellige figuren afhængig af hvilke udstikforme du har. Læg kagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem 8-10 min. ved 160°C til de er gyldne og sprøde.

    Afkøl på rist og opbevar dem i en kagedåse.

3. Servering
Pynt evt. kagerne med en glasur af flormelis og vand eller smeltet chokolade inden servering.
Småkager med mandel og citron