Læg husblas i blød i koldt vand, mens sukkerblandingen laves.
Kom vand, sukker og sirup i en gryde og bring blandingen langsomt i kog under omrøring.
Kog sukkerblandingen ved svag varme, til sukkeret er opløst.
Skru derefter op for varmen, og kog, til sukkerblandingen når 130° C.
Det er vigtigt, at temperaturen når helt op på de 130° C men ikke over 140° C, da skumfiduserne ellers ikke får den rigtige konsistens.
Pres væden fra husblassen.
Kom den i skålen til røremaskinen og opløs den i vand samt lidt af sukkerlagen.
Tilsæt resten af sukkerlagen og pisk blandingen ved medium hastighed i 8-10 minutter, til konsistensen er lidt som tyggegummi og minder om en luftig marengs.
Rør farven i uden at farve skummet jævn.
Hæld massen over i en form (ca. 18 x 24 cm) beklædt med husholdningsfilm penslet med olie.
Sæt den i køleskabet til næste dag.