Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Salat bowl med kylling & æg

En mættende skål salat med masser af grønt, saftig kylling, knasende sprødt skind og smilende æg.

60 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk


Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Halver kyllingen og læg den i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber og steg den ved 200°C i ca. 45 min. til kødsaften er klar.

    Kog æggene smilende i 6 min.

    Skyl og pluk hjertesalaten. Riv agurken i strimler, brug evt. en spiralizer. Snit og blancher bønnerne i 2 min. i letsaltet vand.

    Skyl linserne i koldt vand og dryp af.

    Pisk en dressing sammen af hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber.

    Pil skindet af kyllingen og steg det knasende sprød på panden.

    Pluk kyllingekødet i mindre stykker.

3. Servering
Kom salat i en stor dyb tallerken og placer kylling, æg, bønner, agurk, linser og sprød kyllingeskind oven på.
Hæld dressingen hen over og server.
Salat bowl med kylling & æg