Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Saftig chokoladekage

En saftig og svampet chokoladekage med chunks af chokolade og masser af nødder og mandler på toppen.

45 min.
12 personer
1. Hvad skal du bruge?
Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer








2. Sådan gør du
  1. Smelt smørret i en gryde ved lav varme og rør kakaoen i det varme fedtstof.
    Pisk æg, sukker og farin luftigt og skummende.
    Sigt bagepulver og hvedemel i dejen og rør dernæst mælk og kakaosmørret i.
    Hak chokoladen og rør den i dejen.
    Kom dejen i en bradepande beklædt med bagepapir, ca. 30x22 cm.
    Drys kagen med hakkede nødder og mandler og bag den ved 180C varmluft i 25-30 min.
    Den må endelig ikke blive for tør.
    Lad kagen køle helt af i bradepanden inden servering.

    Tip! Smager bedst når den er køleskabskold.

3. Servering
Pynt evt. kagen med smeltet chokolade, glasur eller krymmel.
Saftig chokoladekage