Lav nogle små ikke alt for dybe rids i lammekøllen og gnid den med 2-3 fed knust hvidløg samt halvdelen af rosmarinen. Læg den i en bradepande og brun den ved 225°C i 15 min.. Sænk temperaturen til 160°C og steg i endnu ca. 75 min.
Skrub kartoflerne og bag dem i ovnen sammen med lammekødet til de er møre, ca. 1 time.
Tag kartoflerne ud, giv dem et let tryk med håndfladen og læg dem i et ovnfast fad. Smelt smørret og hæld det hen over kartoflerne. Bag dem sprøde ca. 10 min. ved 225°C mens kødet hviler.
Halver og rens peberfrugterne for frø og kernehus. Læg dem i et ovnfast, krydr med knust hvidløg, hakket rosmarin, salt og peber og dryp med olivenolie. Bag pebrene sammen med kødet de sidste 20 min.
Skær kødet af benet og skær det dernæst i tynde skiver på tværs af fibrene.