Lun mælken og rør gæren ud i den lune mælk.
Kom æg, smeltet smør, sukker, salt, kardemomme og risengrød ved og rør det godt sammen.
Tilsæt hvedemel lidt ad gangen og rør/ælt dejen godt igennem.
Den skal være lidt klistret.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted 1 time.
Sæt dejen med skeer på en bageplade med bagepapir 15 i alt.
Sæt bagepladen på øverste rille i ovnen og sæt et ovnfast fad i bunden med et par liter kogende vand.
Luk ovnen og lad bollerne hæve i dampen i ca. 20 minutter.
Tag dem og fadet med vand ud af ovnen og tænd for varmen.
Stil temperaturen på 225°C.
Sæt bollerne i ovnen når den er varm og smid lidt vand ind i bunden.
Bag bollerne 15-20 min. til de er gyldne og gennembagte.
Afkøl på rist.