Rens og skyl kyllingen indvendig og dup den tør.
Bland paprika, farin, spidskommen, cayennepeber og salt og gnid kyllingen godt og grundigt ind i blandingen.
Fyld den med knust hvidløg og læg den i en stegeso eller stegegryde med låg med brystet nedad.
Hæld lidt kogende bouillon over og læg låg på.
Sæt fadet i ovnen ved 100C traditionelvarme i 6 timer, vend kyllingen et par gange.
Skræl knoldsellerien og riv den i strimler på et mandolinjern eller med en julienneskræller.
Snit spidskålen og grønkålen fint.
Vend straks grønsagerne i en dressing af citronsaft, sennep, sirup og olivenolie og smag til med salt og peber.
Hæld skyen fra kyllingen og si den over i en gryde. Kog skyen kraftigt ind til konsistensen er jævn.
Pil forsigtigt skindet af kyllingen. Pil kødet af (det falder faktisk af a sig selv), adskil det med to gafler og vend det i den indkogte sky.
Lun bollerne.