Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Peber-tomatchutney

En enkel super nem chutney lavet på tomat, peberfrugt og løg krydret med bla. koriander og stjerneanis.

30 min.
6 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt



Kolonial & Drikkevarer






2. Sådan gør du
  1. Skær peberfrugt i tern.

    Skær rødløgene i tynde skiver.

    Hak tomaterne groft.

    Kom grønsagerne i en gryde og hæld eddike over.

    Drys med sukker, koriander, spidskommen, stjerneanis og chili bring det i kog. Lad det koge under låg i 15 min.

    Fjern låget og kog til væden er fordampet og grønsagerne godt møre.

    Smag chutneyen til med ekstra chili, salt og peber.

    Hæld den på rengjorte skoldede glas.

3. Servering
Server relishen til bøffen, burgeren, hotdog’en, koteletten, stegen, i sandwich eller på smørrebrød.
Peber-tomatchutney