Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Peach Melba tærte med mandelcreme

En dejlig nem tærte der oser af sol og sommer. En færdig tærtebund smøres med en mandelcreme, ovenpå lægges både af solmodne ferskner og hindbær.

45 min.
8 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt


Mejeri & Ost



Kolonial & Drikkevarer




2. Sådan gør du
  1. Rul tærtedejen ud og læg den på en bageplade med bagepapir.

    Rør smør, sukker, mandelmel samt 1 æg sammen til en cremet masse. Smør cremen på tærtebunden i et jævnt lag 4-5 cm fra kanten.

    Halver fersknerne, fjern stenene og skær dem i både.

    Læg ferskenbådene oven på cremen og drys med hindbær. Fold kanten ind over og pensl kanten med sammenpisket æg.
    Drys kant og frugt med perlesukker og bag tærten nederst i ovnen ved 200°C i ca. 25 min. til den er gylden.

3. Servering
Lad tærten køle en smule af og server den lun med vaniljeis eller flødeskum.
Peach Melba tærte med mandelcreme