Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ovnstegt kylling med waldorfsalat-skåle

Enkelt og godt. Kylling fyldt med persille og stegt i ovnen. Et lækkert stykke fjerkræ med masser af smag.

75 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt






Mejeri & Ost

Øvrige




2. Sådan gør du
  1. Kylling

    Skyl kyllingen indvendig og dup den tør med køkkenrulle. Krydr med salt og peber og fyld den med persille, der er skyllet grundigt inden. Læg den i et ovnfast fad og steg den ved 200C i ca. 1 time, til den er gylden og stegt. Dryp jævnligt med stegesky.

  2. Salat

    Skær skrællen af melonen og fjern kernerne. Halver æblerne og fjern blomst og kernehus. Snit melon og æbler i meget tynde skiver. Skyl og snit bladsellerien fint. Skyl salaten og del den i små kopper. Bland melon, æbler og bladselleri og fordel i salatskålene. Drys med rosiner og valnødder. Rør cremefraichen sammen med eddike og smag til med sukker, salt og peber. Kom dressingen hen over salaten og pynt med dild eller kørvel.

3. Servering
Parter kyllingen og server med salatskåle og evt. brød eller kartofler.
Ovnstegt kylling med waldorfsalat-skåle