Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Ovnbagt kylling med kartofler, porrer & citron

Lækker kylling krydret med timian og tilberedt i ovnen sammen med kartofler, små stykker porre samt citron.

90 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Kød & Fisk

Frugt & Grønt




Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Skyl kyllingen og dup den tør. Krydr den indvendig med salt og peber. Læg den i et stort ovnfast fad.

    Skrub og skær kartoflerne i lidt mindre stykker.

    Rens porrerne, skær dem i mundrette stykker og skyl godt i koldt vand.

    Skær citronen i små stykker og kom dem ved kyllingen sammen med kartofler og porre.

    Krydr med timian, salt og peber og dryp med lidt olivenolie.

    Sæt kyllingen i ovnen ved 200°C i 50 min.

3. Servering
Parter kyllingen i lår og bryst, del lårene i over og underlår og halver bryststykkerne.
Server med kartofler og porrer. Suppler evt. med brød.
Ovnbagt kylling med kartofler, porrer & citron