Skræl 2 løg og skær dem i skiver. Dyp dem i mel og tilføj salt og peber. Lad rapsolien blive varm i en dyb stegepande, og steg løgene så de bliver mørke og sprøde. Steg dem lidt efter lidt. Kom køkkenrulle på en bakke, og lad olien fra løgene dræne fra på køkkenrullen. De friturestegte løg kan laves 1-2 dage i forvejen.
Vask agurken og skær den i meget tynde skiver. Tilføj salt og peber og lad dem hvile i 30 minutter.
Kog 1 dl sukker, eddike, peberkorn og stjerneanis i en gryde. Lad det køle af. Når eddiken er kold, hældes det ud over agurkeskiverne. Lad agurkeskiverne marinere i 2 timer før de serveres.
Vask æblerne og fjern kernehusene – æblerne skal ikke skrælles. Skær æblerne og de resterende løg i mindre stykker. Kom dem i en gryde med resten af ingredienserne og kog dem, indtil det bliver til en tyk kompot. Blend kompotten og hæld det i en tom ketchupflaske eller en beholder.
Grill pølserne indtil de bliver sprøde, og varm også brødet på grillen.