Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Nordiske hotdogs

Denne opskrift dækker over en klassisk hotdog, men med lækre, hjemmelavede toppings. Det er altid et hit til sommerens grillbord, især med hjemmelavede, syltede agurker, friturestegte løg og æbleketchup. Det giver ekstra dybde og smag til den ellers klassiske ret.

150 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Frugt & Grønt
Kød & Fisk

Kolonial & Drikkevarer

2. Sådan gør du
 1. Friturestegte løg

  Skræl 2 løg og skær dem i skiver. Dyp dem i mel og tilføj salt og peber. Lad rapsolien blive varm i en dyb stegepande, og steg løgene så de bliver mørke og sprøde. Steg dem lidt efter lidt. Kom køkkenrulle på en bakke, og lad olien fra løgene dræne fra på køkkenrullen. De friturestegte løg kan laves 1-2 dage i forvejen.

 2. Syltede agurker

  Vask agurken og skær den i meget tynde skiver. Tilføj salt og peber og lad dem hvile i 30 minutter.
  Kog 1 dl sukker, eddike, peberkorn og stjerneanis i en gryde. Lad det køle af. Når eddiken er kold, hældes det ud over agurkeskiverne. Lad agurkeskiverne marinere i 2 timer før de serveres.

 3. Æbleketchup

  Vask æblerne og fjern kernehusene – æblerne skal ikke skrælles. Skær æblerne og de resterende løg i mindre stykker. Kom dem i en gryde med resten af ingredienserne og kog dem, indtil det bliver til en tyk kompot. Blend kompotten og hæld det i en tom ketchupflaske eller en beholder.

 4. Hotdogs

  Grill pølserne indtil de bliver sprøde, og varm også brødet på grillen.

3. Servering
Anret dine hotdogs med alle elementerne og pynt den med frisk karse.
Nordiske hotdogs