Indkøbsliste

Rediger produkt

Gem

Nem chokolademousse med knas

Den skønneste dessert, der med fordel kan laves dagen før.

30 min.
4 personer
1. Hvad skal du bruge?
Øvrige



Mejeri & Ost

Kolonial & Drikkevarer


2. Sådan gør du
  1. Chokolademousse

    Hak chokoladen fint og smelt den i en skål over vandbad.
    Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
    Hæld langsomt den smeltede chokolade i æggesnapsen mens der piskes.
    Pisk fløden til en let og luftig skum.
    Rør/vend et par skefulde flødeskum i chokoladen, tilsæt resten af flødeskummet og vend det forsigtigt sammen med let hånd.
    Fordel moussen i serveringsglas og sæt dem i køleskabet mindst 2 timer.

  2. Mandelkrokant

    Smelt sukkeret på en pande ved middelvarme til en gylden karamel.
    Tilsæt mandler og rist dem 2-3 min. i karamellen.
    Hæld det hele ud på et stykke bagepapir og afkøl helt.

3. Servering
Hak mandelkrokanten groft med en skarp kniv og drys det på toppen af chokolademoussen.
Nem chokolademousse med knas